يکشنبه، 24 شهريور 1398

تقلب در امتحان و مشغول به کار شدن

پرسش :

با دادن رشوه و تقلّب در برخى از ترمهاى دانشگاه قبول شدم حالا پشیمان هستم آیا حقوقى که از بابت این مدرک دریافت مى کنم حلال است؟

پاسخ :
بسمه تعالى: اگر مهارت آن کار را مانند صاحبان مدرک واقعى دارید حقوقى که مى گیرید حلال است مگر این که اطمینان داشته باشید براى صاحب کار، داشتن مدرکى که از راه متعارف و بدون تقلب به دست آمده ملاک است در این صورت استفاده از مدرک یاد شده براى اخذ حقوق جایز نیست. والله العالم

​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​منبع: استفتائات، آیت ‌الله العظمى سبحانى (دام ظله)، جلد دوم، قم: مؤسسه امام صادق (علیه‌ السلام)، 1390.