دوشنبه، 25 شهريور 1398

عقیقه اولاد

پرسش :

مبلغى پول جهت عقیقه فرزند به خیریه داده مى شود که از طریق کشتارگاه صنعتى ذبح انجام مى گردد اگر دعاى عقیقه همزمان با ذبح انجام نشود آیا عقیقه صحیح انجام شده است؟

پاسخ :
بسمه تعالى: هرگاه اهداء کننده تصریح کند که باید عقیقه با مراسم و شرایطش انجام گیرد در صورتى بپذیرید که بتوانید شرایط را انجام دهید و اگر تصریح نکرد در حدّ امکان دعاها خوانده شود. والله العالم

منبع: استفتائات، آیت ‌الله العظمى سبحانى (دام ظله)، جلد دوم، قم: مؤسسه امام صادق (علیه‌ السلام)، 1390.