دوشنبه، 25 شهريور 1398

تبدیل خمس به پوشاک و پرداخت آن

پرسش :

تبدیل وجه خمسى به اجناس دیگر از قبیل پوشاک و وسایل زندگى و دادن آنها به سادات به نظر حضرت عالى چگونه است به ویژه هنگامى که سید از پذیرفتن سهم سادات جداً ناراحت مى شود؟

پاسخ :
بسمه تعالى: با اجازه مرجع تقلید و یا وکیل او اشکالى ندارد. والله العالم

منبع: استفتائات، آیت ‌الله العظمى سبحانى (دام ظله)، جلد دوم، قم: مؤسسه امام صادق (علیه‌ السلام)، 1390.
​​​​​​​