دوشنبه، 25 شهريور 1398

خرید چند کیسه برنج قبل از سال خمسى

پرسش :

در اواخر سال چند کیسه برنج و چند حلبى روغن خرید اتفاقاً روز تخمیس فرا رسید آیا مکلف مى تواند براى این دو قلم سال خمسى مستقل در نظر بگیرد؟

پاسخ :
بسمه تعالى: هرگاه چند رشته کار درآمد زا داشته باشد مى تواند براى هرکدام سال خمسى خاصى معین کند در غیر این صورت باید خمس آن را بپردازد بنابراین در فرض سؤال نمى تواند بر آنها سال خمسى مستقل در نظر بگیرد. والله العالم
منبع: استفتائات، آیت ‌الله العظمى سبحانى (دام ظله)، جلد دوم، قم: مؤسسه امام صادق (علیه‌ السلام)، 1390.
​​​​​​​