دوشنبه، 25 شهريور 1398

حکم استفاده از درآمد وقف در صورت نیاز فرزندان واقف

پرسش :

در وقفنامه اى قید شده است به این که در صورتى که فرزندان واقف نیازمند باشند متولى موظف است مقدارى از درآمد وقف را به آنان پرداخت نماید اگر فرزندان مدعى نیازمندى باشند ولى براى متولى ثابت نشده باشد وظیفه چیست؟

پاسخ :
بسمه تعالى: در فرض سؤال باید متولى تحقیق کند ولى تا زمانى که نیاز طرف از نظر متولّى احراز نشود، صرف وقف در آن مورد جایز نیست. والله العالم

منبع: استفتائات، آیت ‌الله العظمى سبحانى (دام ظله)، جلد دوم، قم: مؤسسه امام صادق (علیه‌ السلام)، 1390.
​​​​​​​