دوشنبه، 25 شهريور 1398

وقف زمین مزروعى و عدم امکان استفاده براى زراعت

پرسش :

زمین مزروعى براى کمک به حسینیه و مجالس عزادارى وقف شده، در حال حاضر این زمینها مزروعى نیست و برخى آن را تصرف کرده اند آیا متولى مى تواند زمینها را فروخته و جاى دیگر تهیه کند یا زمینها را 99 ساله اجاره دهد؟

پاسخ :
بسمه تعالى: حفظ عین موقوفه لازم و واجب است در این صورت مشکل را باید از طریق اجاره دادن زمین ها براى غیر زراعت برطرف کرد و تا آنجا که امکان دارد مدت اجاره باید کمتر باشد تا مصلحت وقف رعایت شود. والله العالم

منبع: استفتائات، آیت ‌الله العظمى سبحانى (دام ظله)، جلد دوم، قم: مؤسسه امام صادق (علیه‌ السلام)، 1390.
​​​​​​​