پنجشنبه، 11 مهر 1398

جریمه تخلف از تعهدات

پرسش :

در توافق نامه بین دو طرف مقرر شده اگر هر طرف به تعهدات خود عمل نکند موظف است روزانه فلان مبلغ را به عنوان خسارت پرداخت کند آیا در صورت عدم انجام تعهد پرداخت مبلغ لازم است؟

پاسخ :
بسمه تعالى: با تعیین روزها مثلاً تا یک ماه چنین شرطى اشکال ندارد ولى بدون تعیین مدّت معامله مجهول است. والله العالم

منبع: استفتائات، آیت ‌الله العظمى سبحانى (دام ظله)، جلد سوم، قم: مؤسسه امام صادق (علیه‌ السلام)، 1394.