چهارشنبه، 24 مهر 1398

نامگذارى به مسجد جامع و محل اعتکاف

پرسش :

در شهر مسجدى به نام جامع وجود دارد، آیا مى توان مسجد بازار را نیز به نام مسجد جامع نامید و در آن اعتکاف نمود؟

پاسخ :
بسمه تعالى: میزان مسجد جامع لفظى نیست بلکه جامع واقعى است، هر مسجدى که طبقات مختلف در آن نماز بخوانند و براى صنف معینى نباشد مسجد جامع است خواه در زبان مسجد جامع نامیده شود یا نه بنابراین هر یک از این دو مسجد داراى چنین خصوصیتى باشد مسجد جامع است. والله العالم

منبع: استفتائات، آیت ‌الله العظمى سبحانى (دام ظله)، جلد سوم، قم: مؤسسه امام صادق (علیه‌ السلام)، 1394.