چهارشنبه، 24 مهر 1398

طواف در طبقه دوم سازه

پرسش :

طبقه دوم سازه فلزى مسجدالحرام براى طواف معذورین و افراد ویلچرى چه حکمى دارد؟

پاسخ :
بسمه تعالى: طبقه دوم سازه که بالاتر و یا مساوى با پشت بام کعبه است افراد معذور مى توانند در آنجا طواف کنند و ضمناً یک نفر را نائب بگیرند که از طرف وى در سطح مسجد طواف کند، سپس خود نیز نماز طواف را در پایین و اگر مشقت دارد در بالا، جورى که در پشت مقام قرار گیرند، بخوانند. والله العالم

منبع: استفتائات، آیت ‌الله العظمى سبحانى (دام ظله)، جلد سوم، قم: مؤسسه امام صادق (علیه‌ السلام)، 1394.