پنجشنبه، 25 مهر 1398

شهادت زنان تحصیل کرده معادل مردان

پرسش :

با توجه به افزایش سطح تحصیلات بانوان آیا مى توان شهادت زنان را نیز مانند مردان قرار داد؟

پاسخ :
بسمه تعالى: این اشتباه است که تصور شود وجود زنان آگاه اختصاص به عصر حاضر دارد، بلکه در اعصار گذشته هم چنین زنانى وجود داشته اند. بنابراین باید به همان نص شرع عمل شود. گذشته از این اثبات این مطلب که این زن آگاهى لازم را دارد یا ندارد خود منشأ اختلاف خواهد بود. والله العالم

​​​​​​​منبع: استفتائات، آیت ‌الله العظمى سبحانى (دام ظله)، جلد سوم، قم: مؤسسه امام صادق (علیه‌ السلام)، 1394.