پنجشنبه، 25 مهر 1398

تولیت اولاد ذکور و استفاده در صورت نیاز

پرسش :

در وصیت آمده است: تولیت ثلث مال با پسرم و پس از آن با اولاد ذکور مى باشد، و در صورت نیاز اولاد به آنان کمک شود.1. گستره این اولاد تا کجاست؟، 2. میزان نیاز چقدر است؟، 3. مرجع تشخیص نیاز کیست؟

پاسخ :
بسمه تعالى: 1. اولاد ذکور نسلاً بعد نسل متولى خواهند بود، 2. نیاز جنبه عرفى دارد، چه بسا در گذشته نیاز به شمار نمى رفت و اکنون نیاز حساب شود، 3. مرجع تشخیص متولى است. والله العالم

منبع: استفتائات، آیت ‌الله العظمى سبحانى (دام ظله)، جلد سوم، قم: مؤسسه امام صادق (علیه‌ السلام)، 1394.