پنجشنبه، 25 مهر 1398

وصیت بر جنین و تولد چند قلو

پرسش :

اگر شخصى به طور مطلق وصیت بر جنین نماید و زن دوقلو یا چند قلو به دنیا بیاورد تکلیف چیست و اگر وصیت بر یک جنین نماید چطور؟ آیا تقدیم وتأخیر تولد جنینن تأثیرى در حکم دارد؟

پاسخ :
بسمه تعالى: اگر بر یک جنین وصیت کند به گونه اى که فقط یک نفر را اراده کرده و قید یک نفر لحاظ شده باشد قرعه مى کشند و تقدیم و تأخیر تأثیرى ندارد و اگر مقید به یک جنین نکند بین آن دو تقسیم مى شود. والله العالم

منبع: استفتائات، آیت ‌الله العظمى سبحانى (دام ظله)، جلد سوم، قم: مؤسسه امام صادق (علیه‌ السلام)، 1394.