پنجشنبه، 25 مهر 1398

اراضى موقوفه در طرح هاى توسعه راه

پرسش :

اراضى موقوفه در طرح هاى تعریض راه ها به جهت ضرورت قرار مى گیرند حکمشان چیست؟

پاسخ :
بسمه تعالى: هرگاه اراضى موقوفه در توسعه راه قرار گرفت دیگر استفاده از آن به نحوى که در وقف نامه آمده امکان پذیر نیست مى توان آن را به قیمت روز واگذار نمود به شرطى که در مقابل آن زمینى خریدارى شود که غرض واقف را تأمین نماید. والله العالم

منبع: استفتائات، آیت ‌الله العظمى سبحانى (دام ظله)، جلد سوم، قم: مؤسسه امام صادق (علیه‌ السلام)، 1394.