پنجشنبه، 25 مهر 1398

کیفیت تقسیم در وقف بر اولاد در نسل هاى بعد

پرسش :

ملکى وقف شده تا درآمد آن صرف اولاد نسلاً بعد نسل شود، واقف سه پسر و یک دختر داشته که همگى مرحوم شده اند و نسل دوم سیزده نفرند حال آیا باید مال را بین 4 نفر اولاد اول مساوى تقسیم کرد و سهم هر یک را بین اولادش تقسیم نمود یا این که مستقیماً کل درآمد را به سیزده قسمت مساوى تقسیم نمود و به اولاد واگذار کرد؟

پاسخ :
بسمه تعالى: هرکدام از این اولاد مستقلاً مورد موقوف علیهم هستند نه این که سهم پدر را مى برند، بنابراین باید به صورت دوم عمل شود. والله العالم

منبع: استفتائات، آیت ‌الله العظمى سبحانى (دام ظله)، جلد سوم، قم: مؤسسه امام صادق (علیه‌ السلام)، 1394.