سه‌شنبه، 21 آبان 1398

اقرار زبانى به کفر

پرسش :

اگر مسلمانى لفظاً بگوید که مسلمان نیستم ولى در باطن این گونه نباشد آیا این کار حرام است و باعث ارتداد مى شود؟

پاسخ :
بسمه تعالى: چنین اقرارى بسیار ناجوانمردانه وحرام قطعى است ولى چون جدى نبوده ارتداد حساب نمى شود. ولى یک مسلمان نباید به خاطر منافع شخصى شخصیت دینى خود را انکار کند مگر این که به خاطر دفع ضرر باشد که در آن صورت حکم تقیه را دارد. والله العالم

منبع: استفتائات، آیت ‌الله العظمى سبحانى (دام ظله)، جلد سوم، قم: مؤسسه امام صادق (علیه‌ السلام)، 1394.