جمعه، 24 آبان 1398

احکام حج | شرایط وجوب حج: سوال هفتاد و هفت

پرسش :

اگر شخص سفیه، مستطیع گردد، آیا حج بر او واجب می‌شود؟ و بر فرض واجب شدن، اگر نیاز به همراه داشت، آیا هزینه همراه او نیز از شرایط استطاعت می‌باشد؟

پاسخ :
بسمه تعالی: آری، واجب است و بر ولی او واجب است که از اموال سفیه هزینه کند تا حج را به جا آورد و اگر رفتن به حج او متوقّف بر همراهی نمودن کسی باشد که باید هزینه او نیز پرداخت شود، در این صورت نفقه همراه او هم از هزینه‌های حج بشمار می‌آید، والله العالم.

​​​​​​​منبع: استفتائات حج، مطابق با فتاوای آیت الله العظمی میرزا جواد تبریزی (ره)، قم: دارالصدیقه الشهید، ۱۳۸۴.