جمعه، 24 آبان 1398

احکام حج | احرام زن حائض: سوال یک

پرسش :

اگر زنی حیض شد و نمی‌توانست که صبر کند تا پاک شود و مجبور شد که از مدینه به طرف مکه حرکت کند، آیا با این حالت می‌تواند داخل مسجد شجره شود (و محرم شود و تلبیه را بگوید)؟

پاسخ :
بسمه تعالی: اگر ورود او به مسجد به صورت عبور و گذشتن باشد بدین صورت که از دربی داخل شود و از درب دیگری که در کنار درب اولی هم نباشد خارج شود مانعی ندارد، وگرنه در خارج از مسجد محرم شود، والله العالم.

​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​منبع: استفتائات حج، مطابق با فتاوای آیت الله العظمی میرزا جواد تبریزی (ره)، قم: دارالصدیقه الشهید، ۱۳۸۴.