شنبه، 25 آبان 1398

مسّ اسماء متبرکه | استفتاء دو

پرسش :

آیا اسم مشتمل بر کلمه (الله) مانند عبدالله و حبیب الله و امثال آن را مى توان بدون وضو مسّ کرد و همچنین براى زنانى که وضو ندارند و گردنبندى که روى آن کلمه مبارکه الله نقش بسته به گردن مى آویزند و گاهى لفظ الله روى بدنشان قرار مى گیرد چگونه است؟ و نیز اسم پیامبران و ائمه (علیهم السلام) چطور؟

پاسخ :
خوب است اسم خداوند متعال را به هر نحو و در هرکجا و به هر زبانى که نوشته شده بدون وضو مسح نکنند. یعنى جایى از بدن را بدون وضو به آنها نرسانند و همچنین است اسامى پیامبران و ائمه (علیهم السلام) ولى اگر هتک و بى احترامى باشد جایز نیست.

منبع: جامع المسائل، استفتائات آیت الله العظمی محمد فاضل لنکرانی (ره)، جلد اول، قم: امیر العلم، 1383.