يکشنبه، 26 آبان 1398

احکام حج | مسائل متفرقه حج: سوال پنج

پرسش :

کسى که مستطیع شده است و در سال استطاعت قبل از موسم مال را که توسط آن مستطیع شده هبه کند، یا شخص فوت کند، آیا حج ساقط مى‌شود یا خیر؟

پاسخ :
بسمه تعالى: اگر در سال استطاعت و قبل از موسم مال مزبور را هبه کند حج بر او مستقر شده و باید به حج برود، و چنانچه در همان سال استطاعت قبل از موسم بمیرد حج بر ذمه‌اش نیست، واللّه العالم.

منبع: استفتائات جدید، آیت الله العظمی میرزا جواد تبریزی (ره)، جلد دوم، قم: نشر سرور، 1385.