شنبه، 9 آذر 1398

احکام نماز مسافر | وطن: سوال نوزده

پرسش :

آیا زن در وطن یا اعراض از وطن تابع شوهر خود مى باشد یا مى تواند مستقل باشد؟

پاسخ :
زن در وطن تابع شوهر خود نیست، بلکه در صورتى که بخواهد همراه شوهر و در محل زندگى او زندگى کند، وطن زوج وطن او هم مى شود. ولى اگر بخواهد با توافق شوهر یا حتى بدون توافق شوهر در جاى دیگرى زندگى دائمى داشته باشد، همانجا وطن او مى باشد.

منبع: جامع المسائل، استفتائات آیت الله العظمی محمد فاضل لنکرانی (ره)، جلد اول، قم: امیر العلم، 1383.