شنبه، 9 آذر 1398

احکام نماز | نماز جماعت: سوال سه

پرسش :

در مساجدى که نماز جماعت اقامه مى شود و افراد نمازگزار پشت سر امام جماعت، صف کشیده به هم اتصال دارند، اگر مسجد، طبقه فوقانى داشته باشد که زنها در آنجا نماز جماعت مى گذارند، اتصال صف جماعت آنها به صف طبقه پایین به چه کیفیت است؟

پاسخ :
اتصال آنها به این است که اگر بالا نبودند و محاذى همان مکان بالا در طبقه پایین قرار داشتند اتصال برقرار بود.

منبع: جامع المسائل، استفتائات آیت الله العظمی محمد فاضل لنکرانی (ره)، جلد اول، قم: امیر العلم، 1383.