دوشنبه، 25 آذر 1398

احکام خرید و فروش | انتقال سند

پرسش :

شخصى زمینى را فروخته است و خریدار هم آن را به شخص دیگرى فروخته است و قبض و اقباض ثمن و مثمن هم در هر دو معامله انجام شده است. حال فروشنده اول چون به جهت دیگر طلبکار است، از انتقال سند خوددارى مى کند، حکم شرعى آن را بیان کنید؟

پاسخ :
چنانچه انتقال سند در معامله اولیه شرط شده باشد، لازم است به شرط وفا کند و نمى تواند از انتقال سند خوددارى کند.

منبع: جامع المسائل، استفتائات آیت الله العظمی محمد فاضل لنکرانی (ره)، جلد اول، قم: امیر العلم، 1383.