سه‌شنبه، 24 دی 1398

احکام طلاق | شرایط صحت طلاق: سوال چهار

پرسش :

چند سال قبل با کسى ازدواج کردم و بعد از مدتى در حال حیض، طلاق گرفتم، بعد از گذشت عده، چون نمى دانستم طلاق در حال حیض صحیح نیست، دو مرتبه ازدواج کردم و فعلا یک بچه دارم، لطفاً مرا راهنمایى کنید و حکم شرعى را بیان کنید.

پاسخ :
طلاق در حال حیض باطل است و شما همسر شرعى شوهر اول خود مى باشید؛ ولى چون معتقد بوده اید که طلاق صحیح است و بعد از عده، ازدواج کرده اید، مرتکب عمل حرامى نشده اید و بچه شما در حکم حلال زاده است. اما ازدواج دوم باطل است و باید هرچه سریعتر از شوهر دوم خود جدا شوید.

​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​منبع: جامع المسائل، استفتائات آیت الله العظمی محمد فاضل لنکرانی (ره)، جلد اول، قم: امیر العلم، 1383.