دوشنبه، 21 بهمن 1398

احکام نماز | نماز آیات: سوال چهار

پرسش :

آیا پس لرزه هاى زلزله نماز آیات دارد، یا براى مجموع یک نماز کفایت مى کند؟

پاسخ :
اگر پس لرزه ادامه همان زلزله است، به طورى که از بدو شروع، عرفاً یک زلزله حساب شود یک نماز کفایت مى کند، امّا اگر عرفاً متعدد باشد به طورى که بگویند مثلاً دو مرتبه یا سه مرتبه زلزله شد در این صورت نماز آیات متعدد و براى هر زلزله اى یک نماز واجب مى شود.

​​​​​​​​​​​​​​منبع: جامع المسائل، استفتائات آیت الله العظمی محمد فاضل لنکرانی (ره)، جلد دوم، قم: امیر العلم، 1383.