جمعه، 25 بهمن 1398

احکام حج | سعی: سوال دو

پرسش :

اگر شخصى در سعى بین صفا و مروه به اطراف نظر نمود، مى‌تواند همان وقت سعى را از اول شروع کند، یا باید صبر نماید تا موالات بهم بخورد؟

پاسخ :
نظر کردن به اطراف در حال سعى ضرر ندارد، فقط باید وقت رفتن به صفا رو به صفا برود، یعنى قهقرا نرود، یا آنکه طرف یمین یا یسارش به سمت صفا نباشد، و اگر کسى به نحو باطل مقدارى رفت، برگردد و همان مقدار را صحیحاً اعاده کند، و موالات بهم نمى‌خورد، و از سر شروع کردن، صحیح نیست.

منبع: استفتائات حج، آیت الله العظمی لطف ‌الله صافی، قم، انتشارات حضرت معصومه (علیها السلام)، 1380.