جمعه، 25 بهمن 1398

احکام حج | مسائل متفرقه عمره و حج: سوال نه

پرسش :

الف: جهت جلوگیرى از عادت ماهانه، از قرص استفاده نمودم در حین انجام اعمال لک دیدم، با اینکه در ایام عادت هستم وظیفه من چیست؟ ب: در فرض سؤال فوق اگر بعد از اعمال لک ببینم حکمش چیست؟

پاسخ :
الف: باید اختبار کنید اگر تا سه روز متوالى داخل آلوده به خون است حیض است و الاّ با انجام اعمال مستحاضه طواف و نماز شما صحیح است.

ب: اگر حدّاقل سه روز ولو با آلوده بودن مجرى ادامه داشته باشد. حیض است وگرنه استحاضه است و در هر حال اعمال گذشته شما صحیح است.

​​​​​​​منبع: استفتائات حج، آیت الله العظمی لطف ‌الله صافی، قم، انتشارات حضرت معصومه (علیها السلام)، 1380.