جمعه، 25 بهمن 1398

احکام حج | بین عمره و حج تمتع: سوال چهار

پرسش :

خدمه کاروانها که پس از انجام عمره تمتّع براى دیدن چادرها و کارهاى دیگر باید به عرفات و منىٰ بروند و برگردند، وظیفه آنان چیست؟

پاسخ :
بنابر احتیاط واجب نمى‌توانند از مکّه خارج بشوند مگر در مورد ضرورت، و در این صورت باید براى حج محرم شوند و بیرون بروند. بلى اگر احرام براى آنان حَرَجى باشد، و رفتن به عرفات و منىٰ براى آنان ضرورت دارد مى‌توانند بدون احرام به آن‌جا بروند.

​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​منبع: استفتائات حج، آیت الله العظمی لطف ‌الله صافی، قم، انتشارات حضرت معصومه (علیها السلام)، 1380.