جمعه، 25 بهمن 1398

کیفیت دفن دسته جمعی اجساد

پرسش :

در حوادث و سوانح که افراد زیادی کشته می شوند، و ناچار باید اجساد به صورت دسته جمعی دفن شوند، چینش اجساد به چه صورتی باید باشد؟ اگر اجساد مختلط بین زن و مرد باشد، چگونه باید قرار داد؟

پاسخ :
دفن اجساد به صورت دسته جمعی اشکال ندارد، اگرچه در حال اختیار مکروه می‌باشد. و در هر صورت باید شرایط دفن (مثل رو به قبله بودن) در هر میتی به صورت جداگانه مراعات گردد؛ وچینش خاصی شرط نیست؛ و اختلاط هم اشکال ندارد.

​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​منبع: پایگاه اطلاع رسانی دفتر مقام معظم رهبری