جمعه، 25 بهمن 1398

احکام نیابت حج | وظیفه نایب: سوال سه

پرسش :

بر نایب واجب‌ است‌ که برطبق فتواى مرجع‌ تقلید منوب‌عنه اعمال حج را انجام دهد، یا مطابق وظیفه خودش از تقلید یا اجتهاد، عمل نماید؟

پاسخ :
اجیر باید مطابق وظیفه خودش عمل نماید، بلى اگر با او شرط کنند که علاوه بر واجبات و شرایط صحت به نظر اجیر، بعضى از امور لازمه به نظر منوب عنه را نیز بجا آورد، یا بعض منافیات به نظر او را ترک کند، باید به شرط عمل نماید.

منبع: استفتائات حج، آیت الله العظمی لطف ‌الله صافی، قم، انتشارات حضرت معصومه (علیها السلام)، 1380.