جمعه، 25 بهمن 1398

احکام حج | استطاعت مالی: سوال هجده

پرسش :

طلبه‌اى که قیمت کتابهاى او از هزینه حج بیشتر است آیا واجب است که کتابهایش را بفروشد، یا قرض نماید و به حج برود، در حالى که برایش ممکن است که بعدها تدریجاً همان کتابها را تهیّه نموده، و یا قرض را اداء نماید؟

پاسخ :
در صورتى که کتابها مورد حاجت فعلى او نباشد، و فروش آنها ممکن باشد، واجب است (ولو با استقراض) به حج برود.

منبع: استفتائات حج، آیت الله العظمی لطف ‌الله صافی، قم، انتشارات حضرت معصومه (علیها السلام)، 1380.