جمعه، 25 بهمن 1398

احکام حج | اعمال عمره مفرده: سوال سیزده

پرسش :

شخصى در عمره مفرده طواف نساء و نماز آن را فراموش مى‌کند و طبق وظیفه که باید در صورت امکان خودش و یا نائب طواف نساء و نماز آنرا بجا آورد طواف و نماز آن بجا آورده نشده و این شخص سال بعد موفق به حج تمتّع مى‌شود آیا با بجا آوردن طواف نساء حج تمتّع کفایت از طواف نساء عمره مفرده مى‌کند بدون اینکه طواف نساء عمره مفرده بجا آورده شود و در این فرض زن بر او حلال مى‌شود یا نه؟

پاسخ :
در مورد سؤال، طواف النساء حج تمتّع از طواف النساء عمره مفرده که به ذمّه او است کفایت نمى‌کند بلکه باید طواف النساء عمره مفرده را نیز که به ذمّه او است انجام دهد.

​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​منبع: استفتائات حج، آیت الله العظمی لطف ‌الله صافی، قم، انتشارات حضرت معصومه (علیها السلام)، 1380.