جمعه، 25 بهمن 1398

احکام اعمال عمره تمتع | احرام: سوال هفتاد و شش

پرسش :

بر حسب فتواى حضرت مستطاب عالى جایز است که محرم در منزل زیر سقف و سایه برود یا چتر بر سر بگیرد، آیا مراد از منزل، شهر مکّه است، یا منزلى که در شهر مکّه دارد و هم چنین در منىٰ و عرفات؟

پاسخ :
مراد از منزل محل نزول است در مقابل حال طى طریق، پس در شهر مکّه و منىٰ و عرفات و قهوه خانه‌هاى بین راه و امثال آن، براى محرم بعد از منزل کردن تا قبل از کوچ کردن استظلال مانعى ندارد، هر چند در حال آمد و شد براى حوائج باشد.

منبع: استفتائات حج، آیت الله العظمی لطف ‌الله صافی، قم، انتشارات حضرت معصومه (علیها السلام)، 1380.