جمعه، 25 بهمن 1398

احکام عمره تمتع | نماز طواف: سوال چهارده

پرسش :

شخص حاج که قرائت وى درست نیست نماز طواف نساء را خودش خوانده، وشخصى را که نمى‌داند قرائتش درست‌است یا نه نایب گرفته، دراین صورت مجزى است، یا باید در ولایت خود نایب بگیرد و دوباره بخواند؟

پاسخ :
اگر در وقت عمل، متمکّن از صحیح کردن قرائت نبوده، به‌همان نحوى که متمکّن بوده کفایت بعید نیست، ولى فعلاً که متمکّن از صحیح کردن است بعد از تصحیح احتیاطاً نمازهاى طواف را در ولایت خود بخواند، و اگر فعلاً هم‌نمى‌تواند صحیح نماید، در ولایت خود نایب بگیرد که به نیابت او بخواند.

منبع: استفتائات حج، آیت الله العظمی لطف ‌الله صافی، قم، انتشارات حضرت معصومه (علیها السلام)، 1380.