چهارشنبه، 14 اسفند 1398

انتقال کرونا ویروس از غذا

پرسش :

آیا ممکن است با خودرن غذا‌های درست شده توسط دیگران، به کرونا ویروس مبتلا شوم؟

پاسخ :
ما هنوز در حال یادگیری موارد متعدد درباره این ویروس ایم. مشخص نیست که انتقال از این طریق ممکن باشد یا خیر؛ ولی اگر چنین باشد احتمالا استثنا‌هایی در این باره وجود دارد.

کرونا ویروس در مدفوع برخی بیماران مشاهده شده است لذا نمی‌توانیم احتمال انتقال ویروس از طریق دهان و غذا را رد کنیم.

این ویروس احتمالا هنگام پخت و پز از بین می‌رود.

منبع: iribnews.ir