جمعه، 23 اسفند 1398

احکام قمار | بازی شطرنج: سوال چهار

پرسش :

همانطورى که استحضار دارید این بازى در مسابقات کشورى و جهانى برگزار مى‌گردد، آیا به نظر شما این بازى چنانچه از حالت برد و باخت و شرطبندى خارج شود جایز است یا خیر؟

پاسخ :
باسمه تعالی؛ تا وقتى که محرز نشود که شطرنج از آلت قمار بودن خارج شده بطورى که در هیچ مجتمعى قمار با آن متعارف نباشد، بازى با آن-چه با برد و باخت مالى باشد یا بدون آن-جایز نیست، و اللّه العالم.

منبع: استفتائات جدید، آیت الله العظمی جواد تبریزی (رحمه الله)، جلد دوم، قم: نشر سرور، 1385.