شنبه، 24 اسفند 1398

احکام ضمان | سوال پانزده

پرسش :

شخص زراعت مى‌کند و مرغان خانگى اهل آن قریه تخم زراعت را مى‌چینند از بین مى‌برند، صاحب زراعت براى جلوگیرى از مرغان، دانۀ زهرآلود مى‌پاشد و مرغان مى‌خورند و مى‌میرند، بعضى صاحبان مرغها را نیز از کار خود با خبر کرده، آیا تاوان آن دسته از مرغان که با زهر از بین مى‌روند به گردن صاحب زراعت است؟

پاسخ :
باسمه تعالى؛ اگر اعلام کرده باشد، ضمان ندارد، و در غیر این صورت مصالحه نماید، و الله العالم.

​​​​​​​منبع: استفتائات جدید، آیت الله العظمی جواد تبریزی (رحمه الله)، جلد اول، قم: نشر سرور، 1385.