يکشنبه، 25 اسفند 1398

احکام اجتماعی | شرکت: سوال پنج

پرسش :

پرداخت سود معین در سرمایه‌گذارى مشارکتى در صورتى که سود معامله بیش از مبلغ معیّن شده براى صاحب پول باشد، چه حکمى دارد؟ و آیا مصالحه در آخر قرارداد نیز لازم است؟

پاسخ :
باسمه تعالى؛ در فرض سؤال مانعى ندارد، و در صورتى که قبل از حصول سود، عامل بخواهد چیزى بپردازد باید از مال خودش قرضا به صاحب پول بپردازد و در آخر با سهم سود حاصل مصالحه نماید، و اللّه العالم.

منبع: استفتائات جدید، آیت الله العظمی جواد تبریزی (رحمه الله)، جلد دوم، قم: نشر سرور، 1385.