يکشنبه، 25 اسفند 1398

احکام ارث | سوال هفتاد و هشت

پرسش :

شخصى یک باب خانه از سهم مبارک امام علیه السّلام خریدارى نموده و آن را بر یک روحانى داده است و این روحانى چندین سال در این خانه زندگى کرده است و سپس به رحمت خدا رفته است، حالا شما بفرمایید که این بیت جزء ما ترک حساب مى‌شود یا نه؟ و همینطور اگر شخص از اول خانه داشته و آن را به روحانى داده از بابت سهم مبارک امام علیه السّلام.

پاسخ :
باسمه تعالى؛ در هر دو صورت چنانچه شخص مزبور با اجازۀ حاکم شرع از سهم مبارک امام علیه السّلام خانه خریده و آن را به روحانى داده یا اینکه با اجازۀ حاکم شرع خانه را از بابت سهم امام علیه السّلام به روحانى داده، خانۀ مزبور جزء ما ترک آن روحانى حساب مى‌شود، و اللّه العالم.

منبع: استفتائات جدید، آیت الله العظمی جواد تبریزی (رحمه الله)، جلد دوم، قم: نشر سرور، 1385.