يکشنبه، 25 اسفند 1398

احکام نماز | نماز مسافر: سوال سی و پنج

پرسش :

شخص دانشجوئى که به مدت ٢ سال بناست در شهرى دیگر تحصیل کند، او هر هفته سه روز چهارشنبه و پنجشنبه و جمعه را به شهر خود برمى‌گردد، آیا بقیۀ روزها که در شهر مزبور مى‌ماند حکم مسافر را دارد یا باید قصد ده روز کند؟ بنابراین ماه رمضان او چه حکمى دارد؟

پاسخ :
باسمه تعالى؛ اگر قصد اقامه در آن شهر نکند، بنابر احتیاط واجب جمع بین قصر و تمام نماید و روزه‌اش را هم احتیاطاً بگیرد، و بعید نیست قضاى روزه واجب نباشد، و الله العالم.

منبع: استفتائات جدید، آیت الله العظمی جواد تبریزی (رحمه الله)، جلد اول، قم: نشر سرور، 1385.