جمعه، 15 فروردين 1399

احکام بانوان | حیض: سوال سی

پرسش :

زنی که عادت وقتیه دارد و شماره عادت خویشان خود را حیض قرار می‌دهد، از چه روزی را باید حیض قرار بدهد؟ از اول عادت یا فرقی نمی‌کند؟

پاسخ :
باید روزی را که در هر ماه اول عادت او بوده اول حیض خود قرار دهد. مثلاً اگر از دهم ماه تا بیست و یکم خون دیده و عادت خویشان او هفت روز است، باید از دهم ماه تا شانزدهم را حیض و از هفدهم تا بیست و یکم را استحاضه قرار دهد، و نمی تواند مثلاً از دهم تا چهاردهم را استحاضه و از پانزدهم تا بیست و یکم را حیض قرار دهد.

منبع: دفتر آیت الله العظمی وحید خراسانی (دام ظله)