جمعه، 22 فروردين 1399

احکام ازدواج | مهریه: سوال شش

پرسش :

بدون عقد، پسر و دخترى با هم نامزد شده‌اند - البته پدر راضى است - ولى هنوز مهر را مشخص نکرده‌اند؛ آیا در غیاب پدر، دختر را مى‌توان با مهر معمولى مثلاً صد تومان به عقد آن پسر درآورد؟

پاسخ :
باسمه تعالى؛ رضا یا اذن پدر بر نامزد شدن کافى نیست و باید عقد نکاح به اذن یا اجازۀ پدر باشد، و الله العالم.

منبع: استفتائات جدید، آیت الله العظمی جواد تبریزی (رحمه الله)، جلد اول، قم: نشر سرور، 1385.