جمعه، 22 فروردين 1399

احکام طهارت | مطهرات: سوال سی و هشت

پرسش :

در مواردى که درون ظروف را براى تطهیر باید سه مرتبه شست، آیا طرف بیرون آن را نیز سه مرتبه شستن لازم است؟

پاسخ :
باسمه تعالى؛ طرف بیرون ظرف در فرض عدم ملاقات با نجس، طاهر است؛ و در صورت ملاقات با نجس، حکم سایر اجسام ملاقى با نجس را دارد، و الله العالم.

منبع: استفتائات جدید، آیت الله العظمی جواد تبریزی (رحمه الله)، جلد اول، قم: نشر سرور، 1385.