جمعه، 22 فروردين 1399

احکام | مسایل طهارت: سوال پنجاه و پنج

پرسش :

چیزى که در اختیار مسلمانى است اگر نجس شود و مرد مسلمان دیگرى بدون آنکه به نجاست آن چیز علم داشته باشد آن چیز را بشوید، براى فرد مسلمانى که آن چیز متعلق به اوست پاک مى‌شود یا خیر؟

پاسخ :
باسمه تعالى؛ اگر زیر لوله متصل به کر شسته و لو آنکه در مثل پارچه فشار لازم است و به بول نجس نشده و عین نجس نداشته، پاک شده است؛ و اگر اطمینان دارد که دو بار شسته و لو به بول هم نجس شده باشد پاک مى‌شود، و اللّه العالم.

منبع: استفتائات جدید، آیت الله العظمی جواد تبریزی (رحمه الله)، جلد دوم، قم: نشر سرور، 1385.