جمعه، 22 فروردين 1399

احکام خانواده | ازدواج: سوال یکصد و بیست و هشت

پرسش :

آیا فرقى بین وجود شرط حفظ بکارت یا عدم وجود شرط حفظ بکارت در عقد نکاح موقت با دختر باکرۀ رشیده براى اینکه نیاز به استیذان از پدر دختر نباشد، آیا وجود دارد؟

پاسخ :
باسمه تعالى؛ ازدواج دختر باکره بنا بر احتیاط واجب باید به اذن پدر یا جدّ پدرى باشد چه ازدواج به عقد دائم باشد یا به عقد موقت، و چه در عقد موقت شرط شود که نزدیکى انجام نگیرد یا چنین شرطى نشود، و اللّه العالم.

منبع: استفتائات جدید، آیت الله العظمی جواد تبریزی (رحمه الله)، جلد دوم، قم: نشر سرور، 1385.