شنبه، 23 فروردين 1399

احکام نگاه و پوشش | نگاه کردن: سوال هفتاد و دو

پرسش :

آیا در شستن مخرج بول با آب کر و جارى در مسأله ۶۶ رساله عملیه، دست کشیدن به محل بول لازم است؟ و نگاه کردن به جاهایى از بدن زن نامحرم مثل ران و شکم که معمولا مى‌پوشاند بدون قصد لذت یا با آن چه حکمى دارد؟

پاسخ :
باسمه تعالى؛ بول با آب برطرف مى‌شود مگر اینکه آبهاى لزج از مخرج همراه با بول خارج شده باشد که باید آب لزج را برطرف کرد. نگاه حتى بدون لذت به جاهاى مذکور و سایر جاهاى بدن نامحرم جایز نیست، و اللّه العالم.

منبع: استفتائات جدید، آیت الله العظمی جواد تبریزی (رحمه الله)، جلد دوم، قم: نشر سرور، 1385.