يکشنبه، 24 فروردين 1399

مبطلات روزه / جنابت روزه‌دار بر اثر صحبت با نامحرم

پرسش :

در ماه مبارک رمضان بدون وجود هیچ‌یک از آثار استمنا فقط بر اثر حالتی که هنگام مکالمه تلفنی با یک زن نامحرم در خود احساس کردم مایع منی از من خارج شد، با توجه به این‌که مکالمه با او به قصد لذت نبوده، آیا روزه‌ ام باطل است یا خیر؟ در صورت بطلان، آیا کفّاره هم بر من واجب است یا خیر؟

پاسخ :
اگر خروج منی بر اثر صحبت با یک زن جزء عادت‌ های قبلی شما نبوده و به‌طور غیرارادی از شما خارج شده است، موجب بطلان روزه نمی‌ شود و چیزی هم بر اثر آن بر شما واجب نیست.

منبع: پایگاه اطلاع رسانی دفتر مقام معظم رهبری