پنجشنبه، 4 ارديبهشت 1399

پرداخت بدهی خمسی از درآمد سال جدید

پرسش :

اینجانب در محاسبات خمس سال گذشته، مبلغی را بدهکار شدم و در طول سال، مقداری از آن بدهی را پرداخت کرده‌ام. آیا باقی‌مانده‌ی بدهی فوق جزء مؤونه محسوب می‌شود یا خیر؟

پاسخ :
آن بدهی جزء مؤونه‌ی سال جدید محسوب نمی‌شود و باید خمس هر مقدار از درآمد خود را که صرف ادای خمس سال قبل کرده‌اید پرداخت نمایید.

پی‌نوشت:
مؤونه: آنچه که برای گذران زندگی خود و افراد تحت سرپرستی یک نفر  مصرف می شود. مثل هزینه‌ی غذا، پوشاک، مسکن و ...

منبع: پایگاه اطلاع رسانی دفتر مقام معظم رهبری