جمعه، 5 ارديبهشت 1399

قضای نماز رو روزه پدر بر فرزند صغیر یا ممنوع از ارث

پرسش :

آیا بر فرزند صغیر یا ممنوع از ارث واجب است که نماز و روزه‌ای را که از پدر فوت شده قضا کند؟

پاسخ :
بر ولی (پسر بزرگتر هنگام فوت پدر) واجب است که نماز و روزه‌های فوت شده پدر را قضا کند؛ و بالغ بودن وی هنگام فوت پدر شرط نیست، پس بر فرزند خردسال هم وقتی بزرگ شد واجب است، همچنان‌که ارث بردن هم شرط نیست و لذا بر کسی که ـ به‌خاطر قتل یا کفر و مانند آن ـ ممنوع از ارث هست نیز واجب است.

منبع: پایگاه اطلاع رسانی دفتر مقام معظم رهبری