سه‌شنبه، 9 ارديبهشت 1399

با فضیلت ترین عمل در ماه رمضان

پرسش :

کدام اعمال در ماه مبارک رمضان بیشتر توصیه شده است؟

پاسخ :
ترک گناه و انجام واجبات، توبه و استغفار از گناهان گذشته  و جبران آن ها، در اولویت قرار دارد و در عین حال افضل اعمال می باشد.

در روایتی امام علی (علیه السلام) از پیامبر اکرم (صلّی الله علیه و آله) سوال می‌کند:

بهترین عمل در ماه رمضان چیست؟

حضرت می فرمایند: «أَفْضَلُ الْأَعْمَالِ فِی هَذَا الشَّهْرِ الْوَرَعُ عَنْ مَحَارِمِ اللَّهِ»(۱)

با فضیلت ترین اعمال در این ماه پرهیز از گناه است. در عین حال قرائت قرآن در این ماه بسیار سفارش شده به طوری که این ماه را بهار قرآن معرفی کرده اند.

پی‌نوشت:
۱. وسایل ‏الشیعه، ج ۱۸، ص ۳۱۳.