جمعه، 12 ارديبهشت 1399

روزه داری بیماران دیابتی

پرسش :

آیا بیماران دیابتی می‌توانند روزه بگیرند؟

پاسخ :
در بیماران دیابتی نوع یک که وعده‌های غذایی با فاصله معین و منظم مصرف می‌شود، افراد قادر به روزه گرفتن نیستند. در بسیاری از موارد در دیابت نوع دو نیز چون نباید فاصله وعده‌ها زیاد باشد، روزه گرفتن دشوار است.

تنها بعضی از افراد میانسال که دیابت نوع  دو خفیف و کنترل شده دارند، ممکن است بتوانند با نظر پزشک و با یک رژیم غذایی مناسب برای کنترل قند خون که توسط متخصص تغذیه تنظیم شده است، در روزهای کوتاه سال روزه بگیرند.

منبع: سلامت نیوز